Uncategorized

Punci, ki mi je na dala ime mama.

Ravno 5 let je minilo od dneva, ko sem prejela najzahtevnejše a hkrati najlepše ime- MAMA.

Brez navodil za uporabo sem pristala v tej vlogi in spoznavala tako lepe kot slabe plati starševstva. In ravno ti si bila tista, ki si me popeljala na to strmo pot, ki se mi je takrat (še nosečki ) zdela kot z rožicami posuta, a sem kmalu spoznala, da je med potjo tudi kak kamen ob katerega se veliko krat spotakne in tudi padem.

Še preden si se rodila sem vedela, da bom tvoja učiteljica in voditeljica, a še sanjalo se mi ni, da boš tudi ti moja učiteljica in da boma ena drugi največja ovira in hkrati največja opora, ko bo hudo.

Zelo barvito leto je za nama, z veliko padci in še več vzponi. In verjamem, da naju ponovno čaka zelo pestro obdobje v katerem bova obe osebnostno zelo zrasti in se ena od druge še več naučili.

Iz dojenčice si zrasla že v pravo mlado damo. Vidim, da slediš svoji intuiciji in že želiš hoditi po svoji poti, a hkrati mi še vedno rada podaš roko in pustiš, da te vodim in ti pomagam. Srčno upam, da boš tej intuiciji ostala zvesta in, da boš vedno vedela da mi lahko zaupaš, prav tako kot to veš danes. Najbolj pa si želim, da ti te iskrice v očih, ki jih imaš danes nikoli ne ugasnejo in da ti ta otroška igrivost ostane v duši.

Vse najboljše Sara, radi te imamo.

Z ljubeznijo, Mama, Ati, Manca in majhna kepica v trebuščku, ki jo tako nestrpno pričakuješ.

Slikica je iz Pinteresta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s