Uncategorized

Majhne nežnosti

Spet so tukaj trenutki, ki so skoraj enaki, kot se jih spomnim od prejšnjih nosečnosti. Naša mala kepica (dojenček) je pričela oznanjati, da je tukaj. Z nežnimi gibi, ki sem jih tako pogrešala in hkrati čakala.

Obožujem občutek prvih nežnih brcik .

Kljub temu, da zadnje čase v meni bije en vihar čustev, če trudim osredotočiti na pozitivne stvari in razmišljati pozitivno. Drugače se trenutno v svoji koži počutim super. Trebušček me še ne ovira, a hkrati se vidi, da sabo nosim še eno bitjece in se nisem le preveč najedla.

Ponosna sem na punci, ki se res trudita paziti na moj trebušček in ga že z veseljem božata in crkljata. Moram priznati, da me sedaj ni strah kako bosta novega člana sprejeli, kot me je bilo v drugi nosečnosti (kako bo Sara sprejela Manco). A ni mi vseeno kako mi bo uspelo “hendlati” z tremi, ki so več ali manj časa, vedno z mano? Zanimivo bo, v to ne dvomim!

Ne vem kako, ampak nekih posebnih nosečniških želj po določeni hrani, še nimam. Mi pa zelo paše jesti lahko hrano, predvsem solate.

V naslednji objavi bom primerjala vse moje tri nosečnosti. Zelo zanimivo, kako ima lahko ena oseba, tri popolnoma različne simptome, želje in potrebe.

Do naslednjič.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s